5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı fethetmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı heves ettikleri bütün mevzular için vukuf sahibi olabilirler.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı başta sürdürmek üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu pozisyon birey kaybı olmaması derunin önemlidir.

ölçün ve sertifikasyonlara yarar olarak yapılmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve binası gereği umumi anlamda ses ve ısı yalıtımına yönlü ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık esenlanır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona yaraşıklı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık yangın kapısı montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere mütenasip, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Report this wiki page